VALOKUVAUS

Raceway Median toiminta starttasi aikanaan pienten lehtijuttujen kirjoittamisesta ja valokuvauksesta. Nykyäänkin tärkeänä osana toimintaa ovat moottoriurheiluaiheisten tapahtumien raportointi kirjallisesti ja kuvallisesti. Asiakkaita ovat vuosien mittaan olleet mm. autourheilulehdet Vauhdin Maailma ja Hanaa sekä useat Pohjois-Suomen sanomalehdet kuten Kaleva, Pohjolan Sanomat, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat sekä Raahelainen.

Yritys tuottaa lehtijuttuja sanoma- sekä harrastelehdille urheilutapahtumista sekä tieto/mobiilitekniikasta. Käytännönläheistä tekstiä tuotetaan myös mm. osana tiedotustehtäviä ja internet-sivujen sisällöntuotantaa.

Yritys kuvaa urheilutapahtumissa ja myy kuvatuotteita yksityisten henkilöiden, heidän tukijoukkojensa ja yhteistyökumppaneiden käyttöön. Toimintaan kuuluu myös henkilö-, tuote-, studio-, miljöö- ja juhlakuvausta niin yksityishenkilöiden kuin yritysten tarpeisiin. Verkkokauppojen tuotekuvauksia voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloihin rakennettavassa studiossa.

Muutamia esimerkkejä kuvauksista.